Baanstatus Open
Pitch&Putt

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een leuk uitje met collega’s? Door gezellig samen te golfen bij pitch-en-putt golf leer je je collega’s eens op een andere manier kennen. Om de beleving compleet te maken zijn er allerlei arrangementen mogelijk, waarbij het pitch-en-putt golf spel eventueel gecombineerd kan worden met andere sportieve activiteiten. Aangevuld met een lekkere lunch, gezellige borrel, heerlijk buffet, smaakvol diner of een complete BBQ , wordt het een personeelsfeest om lang over na te praten.

Familie- of vriendenuitje

Pitch-en-putt golf is voor iedereen een uitdaging! Organiseer je een activiteit voor de familie of vriendengroep? Pitch-en-putt golf is zeer geschikt als familieuitje of als uitje voor een vriendengroep. In groepjes van drie of vier personen speel je tegen elkaar. Zo speel je een wedstrijdvorm die voor iedereen uitdagend is, voor zowel de beginnende als actieve speler. De natuurlijk omgeving, het competitie element en de uitdagende techniek helpen je er een paar gezellige en sportieve uurtjes van te maken.

Vergaderingen

Vergaderen in een natuurlijke omgeving

Bij pitch-en-putt golf Groenlo beschikken wij over 2 stijlvolle vergaderruimtes met uitzicht op het landelijke Achterhoekse landschap. Beide ruimtes zijn standaard voorzien van audio- en visuele hulpmiddelen.
Vanaf € 13,50 p.p. voor een dagdeel kunt u één van deze ruimtes huren en voor € 6,00 extra p.p. per persoon heeft u het tweede dagdeel erbij. Tijdens de sessie heeft u onbeperkt koffie/thee/water, koekjes, pepermuntjes.
Een lunch of een koud en warm buffet, na afloop even de benen strekken en een frisse neus halen, formeel of informeel bijpraten tijdens een 9-holes ronde pitch-en-putt golf, een potje tennis op onze 12 smashcourt banen…
Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Graag maken wij met u samen een programma op maat!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken om onze schitterende locatie te bekijken, kunt u contact met ons opnemen.

Tennispark en pitch-en-putt De Blanckenborg
0544-464142
info@deblanckenborg.nl

Eten en drinken

Pitch-en-putt golfbaan De Blanckenborg beschikt over een prachtige horeca-locatie met een geweldig uitzicht over de golfbaan en het wijdse Achterhoekse landschap. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak, een lekkere lunch of een glaasje op een van onze terrassen.

Scooter verhuur

Scooter arrangement

18 holes pitch-en-putt golf Scooterarrangement
Prijs: € 36.00 p.p. 
Bovenstaande prijs is op basis van 2 pers. per scooter.
Indien u met 1 pers. per scooter gebruik wenst te maken van het arrangement bedragen de kosten € 46,00 p.p.
Kiest u voor het arrangement op basis van 9-holes zijn de kosten € 4,00 p.p. lager.

Op zoek naar een ontspannen maar toch actief programma voor een dagdeel?
Ideaal voor groepen tot 18 personen !!
Vanaf nu is het mogelijk om in combinatie met een ronde 9 of 18 holes pitch-en-putt golf
een 1,5 uur durend ritje door de omgeving van Groenlo te maken op een elektrische pitch-en-putt golf scooter.
(LET OP!! U dient als bestuurder van de scooter in het bezit te zijn van een geldig brommer/motor- of autorijbewijs)
U maakt per twee personen gebruik van één scooter.
Wij kunnen maximaal 10 scooters verhuren.
Reserveren is gewenst i.v.m. de beschikbaarheid.
info@deblanckenborg.nl of 0544 464142

Kanovaren op de Slinge

De vaste grond verruilen voor het water?
Dat kan! U gaat met uw gezelschap in een huifwagen die u en uw gezelschap naar de startplek brengt. Hier gaat u te water en peddelt u terug richting Marveld Recreatie. Hier staat de huifwagen weer op u te wachten die u in een korte rit naar De Blanckenborg brengt. Hier zijn faciliteiten aanwezig om u op te frissen en om een heerlijk verkoelend drankje te nuttigen. Deze activiteit is mogelijk tot 30 personen en kost € 340,- ongeacht het aantal personen. De kosten voor de begeleiding zijn bij de prijs inbegrepen.

Vragen of speciale wensen? Neem gerust contact op met info@deblanckenborg.nl

Groepsfietsen

Samen met familie, vrienden of collega’s genieten van de Achterhoek op een ludieke manier.

Er is een leuke route beschikbaar, maar u kunt natuurlijk ook zelf een route uitstippelen! Deze fietsen zijn daarnaast geschikt voor kleine kinderen, ouderen of mensen die slecht ter been zijn. U kunt de 4-persoons fietsen al huren voor € 40,- per fiets gedurende 2 uur. 

vanaf € 10,- /pp

Vragen of speciale wensen? Neem gerust contact op met info@deblanckenborg.nl

Solex rijden

Op een Solex door de Achterhoek, dat is een unieke belevenis! 
Zo waant u zich weer even in het verleden terwijl u geniet van het prachtige landschap. Deze Solex huurt u vanaf € 29,50 per stuk voor de duur van 2 uur. U kunt deze activiteit ook combineren met bijvoorbeeld 9 holes Pitch-en-Putt. U gaat dan eerst 2 uur toeren op de Solex en bij terugkomst op De Blanckenborg krijgt u uitleg om vervolgens de 9 holes te lopen. Uiteraard is er tussendoor tijd voor een drankje. In totaal duurt het programma ongeveer 3,5 uur en bedragen de kosten € 40,00 per persoon.

Vragen of speciale wensen? Neem gerust contact op met info@deblanckenborg.nl