Baanstatus Open
Pitch&Putt

Vergaderen in een natuurlijke omgeving

Bij pitch-en-putt golf Groenlo beschikken wij over 2 stijlvolle vergaderruimtes met uitzicht op het landelijke Achterhoekse landschap. Beide ruimtes zijn standaard voorzien van audio- en visuele hulpmiddelen.
Vanaf € 13,50 p.p. voor een dagdeel kunt u één van deze ruimtes huren en voor € 6,00 extra p.p. per persoon heeft u het tweede dagdeel erbij. Tijdens de sessie heeft u onbeperkt koffie/thee/water, koekjes, pepermuntjes.
Een lunch of een koud en warm buffet, na afloop even de benen strekken en een frisse neus halen, formeel of informeel bijpraten tijdens een 9-holes ronde pitch-en-putt golf, een potje tennis op onze 12 smashcourt banen…
Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Vergaderarrangementen

Sportcomplex de Blanckenborg biedt u diverse vergaderarrangementen op een unieke locatie nabij Marveld Recreatie in Groenlo. Met een weids uitzicht over de Pitch-en-Putt baan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje inspirerende meetings organiseren. Onderstaande arrangementen zijn mogelijk voor kleine maar ook voor grote groepen, met een maximaal aantal van 60 personen. Voor meer informatie kunt u contact met opnemen via telefoonnummer 0544-464142 of info@deblanckenborg.nl


Arrangement Blanckenborg

U kunt gebruik maken van één van onze twee zalen, waar ook een beamer en een scherm aanwezig zijn. Er zullen kannen met koffie, thee en water op tafel staan. Deze worden onbeperkt voor u bijgevuld. Daarnaast staan er op tafel voldoende koekjes en pepermuntjes. De kosten voor dit arrangement bedraagt €13,50 per persoon bij gebruik van de zaal voor één dagdeel. Indien u de zaal twee dagdelen wenst te gebruiken dan bedragen de extra kosten € 6,00 per persoon.


Arrangement Green

U kunt gebruik maken van één van onze twee zalen, waar ook een beamer en een scherm aanwezig zijn. Er zullen kannen met koffie, thee en water op tafel staan. Deze worden onbeperkt voor u bijgevuld. Daarnaast staan er op tafel voldoende koekjes en pepermuntjes. Voorafgaand of na afloop van de meeting geniet u van een heerlijke lunch in buffetvorm welke bestaat uit: – Diverse belegde harde en zachte bollen – Huisgemaakte soep -pastasalade – Broodje kroket – vers fruit – Voldoende melk, karnemelk en jus d’orange De kosten voor dit arrangement bedragen € 26,50 per persoon bij gebruik van de zaal voor één dagdeel. Indien u de zaal twee dagdelen wenst te gebruiken dan bedragen de extra kosten € 6,00 per persoon.


Arrangement Chipper

U kunt gebruik maken van één van onze twee zalen, waar ook een beamer en een scherm aanwezig zijn. Er zullen kannen met koffie, thee en water op tafel staan. Deze worden onbeperkt voor u bijgevuld. Daarnaast staan er op tafel voldoende koekjes en pepermuntjes. Na afloop van de meeting volgt een gezellige en vooral lekkere uitgebreide barbecue bestaande uit:
– Speklap, braadworst, hamburger, schouderkarbonade en varkenshaassaté – Rundvleessalade, kartoffelsalade en pastasalade – Hollandse rauwkost, bistro rauwkost, tomaat en komkommer – Stokbrood met boters en diverse sausjes
De kosten voor dit arrangement bedragen € 28,00 per persoon bij gebruik van de zaal voor één dagdeel. Indien u de zaal twee dagdelen wenst te gebruiken dan bedragen de extra kosten € 6,00 per persoon.